Privacy
Messageboard BV heeft dit privacy statement opgesteld om de hoge waarde die wij hechten aan uw privacy te benadrukken. Het nu volgende statement bevat de richtlijnen voor informatievergaring, -overdracht en -opslag die deze website hanteert: DiscoManager.

Voor elke bezoeker aan onze webpagina zal onze webserver automatisch geen informatie herkennen over domein en e-mail adres. Wij registreren en beheren uitsluitend informatie die vrijwillig is aangeleverd door onze gebruikers, zoals inloggegevens en site registraties.

De informatie die we wel registreren zal uitsluitend gebruikt worden voor interne raadplegingen en zal daarna worden vernietigd. Het wordt gebruikt om de inhoud van de webpagina te verbeteren en aangepaste, persoonsgebonden informatie aan individuele gebruikers te kunnen verstrekken. Wij zullen registratiegegevens nooit uitwisselen, weggeven of verkopen aan andere organisaties om commerciele redenen.

Met betrekking tot cookies: we gebruiken cookies om voorkeuren van gebruikers op te slaan en sessiegegevens op te slaan zodat we een betere service kunnen bieden als bezoekers terugkeren op onze web site, en om ervoor te zorgen dat gebruikers niet steeds dezelfde banners en advertenties te zien krijgen.

Over beveiliging: wij zullen nooit informatie van bezoekers vergaren met de intentie om dit verder te distribureren. Wij garanderen dat alle informatie die u ons verstrekt niet verkocht of verhuurd zal worden aan derden, tenzij u daar zelf uitdrukkelijk toestemming voor gegeven heeft.

DiscoManager zal haar uiterste best doen om het hierboven gegeven privacy statement te volgen. Dit kan echter niet 100% gegarandeerd worden, omdat wij gebruik maken van derden als het gaat om hosting, advertenties en andere diensten. Deze bedrijven kunnen allen een afzonderlijk privacy statement voeren, en deze kan veranderen zonder dat wij daarvan op de hoogte worden gesteld. In het geval waarin dit u schade zou berokkenen, kan DiscoManager hier dan ook niet verantwoordelijk voor worden gehouden.
 
© 2004 - Discomanager.nl   Privacy  |  Algemene voorwaarden